Höstväder

Knäppte lite kort på Lukas och Alva, här kommer några på sötnosarna!

Jag har en sån otroligt bra kamera! ;) (mobilen)











:)

Nu har jag kommit hem från skolan, Kärnan o jag orkade inte gå på spanskan idag så därför är jag hemma nu! (fy skäms på oss!)
Köpte med oss en jambo macka var, så nu ska jag äta en riktigt god macka och kolla på one tree hill! Resten av dagen blir nog övningkörning och kanske gymmet. Om inte så blir det mer körning! ;)




I'm tired of this shit!

Nä nu skiter jag fan i det här! Det får gå som det går med matten, lär mig ändå inget nytt nu när jag är astrött och okoncenterad!

Helgen har varit grym!
Fredag, åt jambo macka o de va asgött! Sen kollade vi på film, Johnny English, skit kul var det. Han som spelar mr Bean hade huvudrollen och han är grymt rolig.
Lördag, åkte till Enånger vid 5 och köpte kebab, tog med hem och hade mysmiddag.
Söndag, sov länge, kolla på tv och övningskörde. Vid halv 8 övningskörde jag hem Rasmus till Hudik, hade velat att han hade stannat. Men aja man kan inte vara med varandra hela tiden, även fast jag skulle vilja det!

Till veckan har Micke o ja bestämt att vi ska kolla runt på trafikskolorna, så förhoppningvis så blir nog min första körlektion snart bokad :)

Nu ska jag sova, pusspuss!

 

Du är det bästa som finns! ♥





Mattejävlaplugg

Fy fan för matte säger jag, sitter här nu kl 10 på kvällen och ska börja plugga tills testet imorn. Ja jag vet ju redan nu iförväg hur det kommer att sluta! Ett stort jävla fiasko kommer det att bli!

Jag har varken orken eller lusten att plugga, vill bara sova och mysa med Rasmus som har åkt hem :(





Direkt från mina konstiga tankar

Sitter och väntar på Rasmus igen, sen ska vi ner o käka på jambo. Är så in i helvete hungrig.

Kom på en liten lista idag på saker jag vill göra när jag blir arg eller sur på någon. Här kommer den!

1. Spotta personen i ansiktet
2. Slå den riktigt hårt i fejset
3. Sparka av smalbenet
4. Dränka personen i en stor lerig vatten pöl
5. Slänga ner personen i koblaja
6. Butta personen ner för ett stup


aa ja vet att jag har lite underliga tankar. Men det här är bland annat vad jag skulle vilja testa på när jag är riktigt sur!


Helgen är här! :)

Ja nu har man tagit helg för denna vecka känns otroligt skönt! Om en liten stund ska jag dra hem till Rasmus, sitter ni på skolan o har nyss renskrivit Kärnans och min lag. När jag skulle skriva ut så var det såklart slut på pappret i skrivarn. Tror det är 3:dje gången i år det varit slut på papper när jag skrivit ut. så typiskt.

Har nu snart ätit upp asken med Extra halstabletter (?) (trodde det va läkerol jag åt) som jag fick av Pegge. Har hört att man blir lite lös i magen om man äter för många, så jag skulle inte bli förvånad om jag får springa på toa hela kvällen.
Får hoppas att jag slipper det.

aja, ha en mysig kväll o helg. För det ska jag ha!
Pusspuss




Take me away

Helgen är snart här!! Superduper bra!

Imorn ska Rasmus och jag på jambo, han ska bjuda mig ! Sen kanske vi drar på bio, han bjuder där med ;) haha hoppas jag. Det ska iaf bli supermysigt!

Idag kom Micke hem så hela eftermiddagen har jag övningskört! Det blir nog mer i helgen förhoppningsvis!

Annars har jag inte gjort så mkt, skolan då. Spanska-glosor, kunde ingen! Skitisamma. Först var vi på nån sparande och aktie föreläsning, var väl sådär, om det varit mörkt i rummet skulle ja ha somnat. Fast jag borde egenligen lyssnat, för jag borde verkligen spara pengar.

Just nu vill jag bara åka iväg utomlands, bara sola o bada, slippa tänka på skolan och allt annat. Bara njuta och inga bekymmer, inte för ja har så många men ändå. So take me away!

Pusshej.




Smäääärta!

Idag trodde jag att jag fått hjärnskakning, eller att jag blev helt hjärndöd! (kändes iaf som det!) fick inte fram något ord och det kändes som jag inte kunde göra nått. Iaf det som hände var att morsn skulle träna o då måste ja se efter Alva o Lukas (hade mormor till hjälp med). Min väldigt taskiga och bråkiga broder som förövrigt jag tror lider av damp eller ADHD, fick nått fel och skallade mig i huvudet, lite ovanför ögonbrynet. Fy fan, vilken smärta! Kunde inte se på ögat på en stund o inga ord kom ur mig. Sen började mina ögon tåras, fy fan jävla unge! Blev så jävla sur på honom! Däremot så är jag inte lika taskig som han så jag gav han ingen hämnd! Det får komma i framtiden, då ska han få tillbaka!
Så nu är den lilla hjärnan som jag hade, helt död! hihi ;)

Är skit trött nu, kom hem vid 6, åt, såg efter barnen till 8, sen titta på idol och nu sitter jag här med min festis o dricker som en liten tönt(vilket jag kanske är oxå), borde palla mig upp o plugga spanska, men orken tryter ,som man brukar säga.

Imorn borde jag palla mig till gymmet på morgonen, men ja vet inte. Är ganska sliten efter kvällen med Lukas o Alva. Men jag har lovat mig själv att nästa vecka ska jag skärpa mig.

Hoppas verkligen att micke kommer hem, så jag kan övningsköra imorn! Ska börja på körskola nu så fort som möjligt.

Pussilipuss




Shoppingberoende?

Idag kände jag mig riktigt ensam, kärnan var inte i skolan! Aja, var en loner. men tur är att kärnan kommer imorn!

Hade bara engelska och geografi idag, så skolan gick snabbt. Sen drog jag på stan en snabbis! Skulle köpa nya jeans och det gjorde jag oxå. Samma modell som de som gick sönder, fast i en mörkare färg. Jag gillar dom redan! Fast jag inte använt dom än. Det var rea på gina idag oxå, ville egentligen köpa mer saker men jag måste spara på pengarna. Förutom jeansen köpte jag en vit tröja, typ en vanlig tröja inge märkvärdigt, och en vit/guldig scarf på rea. Tänkte köpa en till scarf men jag måsta hejda mig. Jag tror seriöst att jag håller på att bli shopping beroende. Iaf när jag är på Gina. Hittar alltid massa saker jag vill ha! Synd bara att man inte har så mkt pengar att jag kan köpa allt. I fredags shoppa jag oxå, en skjortklänning typ, en scarf och en t-shirt. Fick lite ångest efter det, men nu är jag skit nöjd med mina köp.

Nu ska jag försöka dämpa mitt shopping beroende med lite glass.
Pusshej



Träningsvärk redan!

Tja, ja nu börjar redan min träningsvärk att kännas. Det var sen imorse på bodypumpen. Jag måste vara väldigt otränad, så nu måste de bli fler dagar på gymmet. Det blir nog mer nu när fotbollssäsongen är över snart, så då ska jag bo på gymmet.

Nu är det helg snart och jag längtar skit mkt! Helgen är alltid bäst, sådeså! Match på lördag, sen blir det nog att jag är med Rasmus hela helgen :) Och förhoppningsvis övningskörning oxå, tycker det är dags att komma igång på allvar nu! Måste ju börja på trafikskola nu snart. Jag vill ju kunna lite o va säker innan jag börjar iaf. Får se hur det blir.

Har inte så mkt mer att säga, utan godnatt pussar på er!




Trafikkunskap

Är så jävla trött idag, tror att jag är utsliten på nått sätt. Måste sova hela tiden känns det som. Och imorn blir det upp tidigt eftersom jag ska på gymmet på morgonen.

Hade trafikkunskap idag i skolan, var lite jobbigt. Men jag blir fan skit peppad och vill plugga till uppskrivningen redan nu! läste lite i boken idag med. Det är ju ändå inte så långt kvar tills jag blir 18.

Nu ska jag sova.
Pusshej.



Måndag

Lite uppdatering av helgen:
Fredag: Var på middag hos Palle, det var trevlig och gott! Tack för kvällen!
Lördag: Match i Delsbo, vann med 5-0. Sen kom hem, Rasmus kom till mig vid 8 och vi bara myste hela kvällen :)
Söndag: Slappdag och kalas hos Palle igen!

Idag måndag blev det skolan, gymet, Rasmus och min säng. Låg och läste tidning ett tag i min säng mysigt var det.

Blir mer skrivande imorn!

Pusshej!





Torsdag

Idag har det mest varit träning. Först var man på gymmet en sväng på morronen vid 8. Skulle ha varit på bodypump, men det blev inget för att det var för lite folk anmälda. Det var tråkigt. Sen så hade vi idrott i skolan, sprang runt lillfjärden. Sen när man kom hem så var det fotbollsträning. Var lite trött i benen då, så det gick lite dåligt o skjuta, hade inte så mkt styrka i benen kvar. Så det blev träning 3 gånger idag. Känner mig nu väldigt duktig, men imorron ska vi till Palle på middag och då blir det svull kan jag tänka mig.

Igår var det Rasmus födelsedag och jag var hos han och firade. Gött med tårta var det. Synd bara att jag gick så länge i skolan så vi hann inte vara med varandra så länge innan det var dags att sova.

Annars i helgen så blir det match i Delsbo och sen på kvällen kanske Rasmus kommer över (hoppas jag). Sen på söndagen så ska vi fira Palles födelsedag med släckten asså.


Nu ska jag dra och kolla på Idol, sen blir det nog att jag ska göra engelska läxan.


Pusshej
.




Tisdag

japp nu är det klappat och klart ;)

Med gym-kortet asså ! Nu blir det bara att se till att utnyttja det ! Men det ska vi nog fixa!

Skulle ha haft träning idag, men när jag kom dit var det ingen där. Trodde att jag hade tagit fel på tiden men sen kom P. Sen kom 3 till, men eftersom vi var så några så var det ingen idé att träna. Så vi drog hem istället. Jag var duktig nog och var ute o sprang en liten sväng istället.

Imorn är det min älsklings 17års dag! :) Går till halv 6 imorn men sen ska jag dra dit och gratta han!


Pussokram




Torsdag

Idag är det torsdag, har väl varit ganska bra dag i skolan. Sen har jag varit lite depprimerad hemma. Men men man har väl sina deppdagar antar jag. Dagar när allt känns värdelöst!

Hade iaf ganska kul på Spanskan med Ulla och kärn. Skulle skriva spanska på min bok. Men skrev lite fel. Så här blev resultatet.



Haha, blev SPANK istället för SPANSKA. Kul var det iaf. Trevligt att man fick sig en pratstund med Ulla en stund ;)

Sen när jag kom hem från skolan, har jag mest deppa. Vet inte riktigt varför. Tror att jag har blivit en pessimist på sistonde. Känns som om jag kan gråta när som helst. Är så jävla osäker på allt och alla. Allra mest är jag osäker på mig själv. Tänker på en massa dumheter som gör att jag blir osäker. Känner mig så svag just nu som om allt håller på att brista när som helst. Känner mig så himla värdelös som om jag inte är värd något alls.

aja, blir nog bättre snart. Ska duscha nu och gråta ur mig lite eftersom jag är så patetisk och tycker synd om mig själv. Brukar kännas bättre efteråt.

Hadetbra!
PÖSSHEJ





Onsdag

Yes, nu har jag fixat till min blogg lite. Hoppas att det blev snyggare än förr ;) Tycker iaf jag!



Idag är det onsdag och det har varit en lång-dag i skolan. Var otroligt trött imorse, eftersom att jag satt vid datorn och fixade bloggen lite.
I skolan hade vi svenska med en ny lärare och sen hade vi samhällskunskap, eller ska kanske kalla det juridik. För att det är det vi gör. Aja, känns som om jag har valt rätt inriktining. Även fast jag inte typ vet något om jurdik tycker jag att det är intressant. Sen hade vi upprop till trafikkunskapen. Blir nog jobbigt sen när vi går till halv 6 varje onsdag. Men men man får försöka stå ut.

Nu ska jag göra klart min engelska läxa som ska in på fredag.
Har inte nått driekt att skriva idag. Längtar till helgen gör jag iaf! ÄLSKA HELGER!

Pusspuss från mig!♥

p.s I'm in love with you!




Monday

Hello.

Nu har skolveckan börjat igen och jag är jätte trött redan. Fast jag bara hade tre lektioner idag. Matte, juridik och spanska. Det var jobbigt och jag höll på att somna. Fick veta vilken matte grupp man hamnade i och som tur är kom Maja oxå i min. Annars hade jag suttit där helt ensam.
Så nu är skolan igång, skönt att jag har så skönt schema, börjar 10 imorn ;)

I helgen var det lys-kväll och vi var ute i mormor och morfars stuga och hade det trevligt och mysigt. Vissa kanske fick för mycket av det goda (bl.a Morsan) och andra somnade (Alva) Men jag tror alla som var där hade det trevligt, tror vi var runt en 20 pers. Jag och Rasmus hade det mysigt iaf!


(sötnosen Alva somnade och sussade så sött)

Efter skolan gick jag och Kärn på stan och köpte lite skol-grejor(eller lite det blev mycket) det gick på nästan 200 jävla spänn. Usch, köpte ju en kalender och den kosta ju typ 80kr, men sen typ block för 100kr. Aja, får hoppas att det kommer till användning.
Sen gick vi på Jambo och åt! Gött vare, en greken-macka, så in i helvete gott! Kärnan får bli min nya Jambo kompis, eftersom Pegge och jag inte går i samma klass längre. (Pegge, du ska veta att vi saknar dig på lektionerna)


Nu ska jag upp och kolla på lite Oc kanske, vi får se! Imorn har man sov morgon, det gillar jag verkligen!

Hörs!
Puss!




RSS 2.0