Torsdag

Träning idag och det gick riktigt piss. Har varit sjuk och hade ingen ork, det blev inte bättre för att det var så jävla kallt under träningen heller, först regnade det sen slutade det och då blev huvudet o öronen skit kalla. Skulle haft på sig mössa, haha. De vore skönt! Snart så ska nog Kärnan och jag börja träna på gym ;) ska köpa gym-kort på hudikgym! Det ska bli najs att spänna sig lite ;) haha, så vi kan slå ner alla på skolan.

Annars idag har inget speciellt hänt. Varit i skolan och inte gjort så mkt, sen hem och sova.. haha, fattar inte hur trött man kan bli efter en skoldag.

I helgen blir det en massa mys med sötnosen! Det längtar jag till!♥

Hörs!
Pusspuss

Onsdag

Bra av mig att skriva två dagar i rad !

Idag åkte Sp07b till en gård i Idenor, där hände det lite grejer. Först så svarade vi på några frågor, sen mitt i allt hörde vi massa stampande i hallen och in kommer 3-4 st personer med rånarluva på sig, en har ett gevär i handen. Den med gevär, hotar vår lärare och tar hennes smycken, två andra tar våran mat (massa gurka, majs och sallad och sånt), vi typ skrattar och sen går de iväg. Haha, sen måste vi ringa polisen och sen kommer de och förhör oss. Sen snackade de om hur det går till när det händer något sånt. För detta var då alltså på skoj! Haha, de var faktiskt kul! Det var 2 elever från 3:an som går jurdik och en av våra lärare.
Poliserna snackade en massa och det var riktigt intressant. Man kanske ska bli polis, det verkar rätt kul. Fast jag tror jag inte skulle palla det, men kanske att man kunde bli typ nått annat som typ utredare eller kriminalare (eller vad det heter) Det verkar intressant!

Annars har jag inte gjort så mycket, typ sovit! Haha, är så trött hela tiden. Sen har jag bakat muffins med Lukas och Alva. Ska väl fika lite senare och kolla på Project Runway- finalen. Tycker inte det spelar någon roll vem som vinner, men jag håller tummarna för Jullian.


Imorn blir det skola och vi ska välja Matte B grupp imorn. Får väl se vad det blir.


Aja, hade bra!

Puss




Tisdag

Jag ska faktist skriva här lite oftare, men de senaste dagarna har jag varit lite sjuk (förkyldning och halsont) så har mesta dels sovit. Men nu ska skriva mer.

Nu har skolan börjat och det känns väl lite sådär. Igår saknade jag gamla klassen så in i helvete, men nu känns det bättre, tror att den nya klassen blir bra med (men inget kommer att leva upp till gamla sp07b). Har inte gjort så mycket i skolan, typ fått skåp,(fick under skåp :/) och lyssna på information. Men imorgon ska vi på "inriktings" dag på hemlig plats.. haha..får väl se vad som händer.  Idag var även några 3:or som läser jurdik och snacka lite. Jag tycker att det verkade vara jätte intressant och jag tror att det var rätt val jag gjorde. :)

Så detta skolår blir nog bra ändå, även utan de gamla klasskompisarna, för nu har jag ju nya och de verkar schyssta.
Mitt schema ser ganska schysst ut oxå (om man tar bort alla resurs-lektioner) Fast det hinner säkert ändra sig lite.

I helgen var vi hos Marre på grillning, mysigt och gött vare! Lägger ut en bild från pingisen mellan mej, Emma och Kärnan, som Emma vann.

Kernie, Måste vara den snyggaste pingis-spelaren nånsin ;)
Tack Pegge för bilderna!

Jag fick dessutom något fel förra veckan, fick nån städ-dille! Städa hela rummet, tillomed min stökiga skrub.. Skönt att det är gjort men det var jobbigt..
Här kommer en bild på hur det såg ut ett tag!


Nu ska jag dra, så vi hörs!
Pussis!♥






I'm back

Nu är jag tillbaka här igen, har haft sommarupphåll med bloggen, men nu är det över.

Snart börjar skolan igen och det blir vardag igen (har bara haft helg hela lovet ;)) Tråkigt blir det, men ändå är det skönt att komma tillbaka på nått sätt. Sommarlovet har ju inte varit det roligaste pga vädret vi haft i Sverige. Tyvärr blev det ingen utlandsresa i år, faktiskt är det så att jag inte hört av min pappa ett dugg på hela sommaren. Det är faktiskt tråkigt, trodde att han skulle höra av sig iaf. Men men, antagligen vill han inte ha mig eller så ja, vill han inte ha mig.
Har iaf varit i Göteborg på Gothia och det var en lyckad resa, förutom bombhotet på skolan vi bodde på. (blev skitskraj och trodde att vi skulle bli bombad på natten, men sen så förstog jag att det bara var falskt, vilket det oxå var). Jag ångrar mig nu i efterhand att jag inte köpte ett åkband på Liseberg, tänkte spara in pengar eftersom jag inte är så tät. Men jag kommer nog åka till Gbg och Liseberg fler gånger.


En bild på grillbuffén vi åt en dag i Gbg, var så JÄVLA GÖTT!

Resten av sommarlovet har jag mest bara slappat, solat när det var fint iaf, men det var inte så många dagar. Och den lilla färg man lyckades få är redan borta :/ Har varit med Rasmus rätt så mycket och det har varit så mysigt, trivs så bra att vara med dig! :)

Om 2 veckor ligger man nog i sängen och försöker sova. För när man vaknar så ska man åka till skolan igen. Det är otroligt hur snabbt tiden går, börjar ju redan andra året på gymnasiet nu! Och om mindre om ett halv år blir jag 18 år!!!! Måste verkligen börja övningsköra mer, gjorde det idag och det gick väldigt bra. Är bara orolig för att bilarna på bilskolan inte är lika snälla som Mickes bli är (asså med växlingen).
Tillbaka till skolan igen, hoppas att det här skol året blir lika bra som det förra, men det tror jag inte. Men ska försöka göra det bästa av det iaf.

Nu räcker det för idag

Pussochkram

Emelie S




RSS 2.0