Lördag

Emelie <3 Rasmus



I just want you close
Where you can stay forever
You can be sure that it will only get better

You and me together
Through the days and nights
I don't worry cause everything's gonna be all right
People keep talking
They can say what they like
But all I know is everything's gonna be alright

No one no one no one can get in the way of what I'm feeling
No one no one no one can get in the way of what I feel for you
You, you
Can get in the way of what I feel for you





Tisdag

Vet, det var ett tag sen sist. Har inte liksom orkat skriva nått av olika anledningar. Fast de senaste dagarna har jag knappt suttit vid internet för jag har spelat The sims! Roligt de, fast egentligen helt värdelöst!

Dagen har varit lugn, har väl inte hänt nått speciellt tror jag. Inget värt att skriva om iaf. En kul grej är att Fia och jag satt och räknade hur många gånger vår klass sa ASSÅ.. 34 gånger på typ en kvart.. Haha..

Vet inte vad jag ska skriva här idag.


Skönt med våååååååååååår! Äntligen har solen tittat fram och man hör fåglarna kvittra! Härligt härligt! Snart är det sommarlov! Så jävla skönt! Hoppas på riktigt fint väder i sommar! Hoppas att det blir den bästa sommaren på länge! Vi ska ju till Gothia! Sen kanske jag drar med pappa utomlands någonstans! :) Det värsta är då att jag kommer sakna Rasmus så otroligt mycket. och mamma. Lukas. Alva och alla andra! Men det ska nog gå bra ändå!

Förra veckan fick man ett brev hem. Det var från sommarjobben. Det stod att jag var reserv!
:( VA FAN SKA JAG LEVA PÅ DÅ HELA SOMMAREN! Jag får typ tälta ute i skogen och leva på bär och jaga rävar hela sommaren då. Eller är det någon som är villig att skänka pengar till mig?

Nu kan jag slappna av igen, ingenting känns jobbigt längre! Allt känns så bra och det är inte ens jobbigt att kliva upp på morgonen heller!

Nu ska jag dra mig till min sköööna säng och sussa lite! Krama kuddfan ;)

Dröm sött, vakna blött.
Pusshej.
Emelie Strömgren.

Fredag

Fredag, fredag, fredag - Bästa dan på veckan!

Hade 2 lektioner idag, sen drog vi på Jambo och åt. Jag var snäll och bjöd Fia på en daimtårta oxå! Tycker att hon förtjärnar det! Men nu Fia är det bara ut och ragga, Hehe.

Ikväll ska vi till Linnea på födelsedagsmiddag, hon fyllde år i onsdags! Men först är det träning, det verkar som om det blir idag iaf! Har inte haft någon träning den här veckan, på grund av vädret! Imorn blir det träningsmatch i Bollnäs.

Resten av helgen spenderas nog med Rasmus!

äsch, va fan, nu orkar jag inte skriva mer!

Vi hörs. Pusshej.♥





Tisdag

När fan kommer våren egentligen?

Aldrig verkar det som. Idag blev vår träning inställd på grund av det här pissvädret! Kul. Inte alls.

Positivt idag:
Jag var ovanligt pigg när jag vaknade.
Var hos skolsyster på hälsokolls-grej, hon tyckte att jag verkade ha en jätte mysig kille.(Det är sant det).
Jag fick veta att jag är längre än Elin! Med ynka 2 cm. Men va fan, alltid nått att skryta med.
Fick MVG på samhällskunskaps-provet.
Träffade Rasmus på skolan en stund. Alltid trevligt det.
Hade det ganska kul på svenskan. Skratta iaf en massa.
Åkte hem med 13.35 bussen.
Gjorde klart matten, fattade allt.
Bygg legohus med Lukas.
När jag frågade han " Är du min gullunge?" så sa han "Ja".

Negativt idag:
När jag vaknade var pigg, låg och drog mig så att jag blev trött igen.
Hann inte med nån frukost.
Sa till skolsyster att jag brukar alltid äta frukost. (En liten lögn).
Såg en viss person som jag ska spotta på, tur för henne att jag satt i bussen och inte kunde spotta. (Haha)
Jag gick inte på spanskan idag! Skulle faktiskt hem och göra klar matten innan träningen.
Fick sms om att det inte var nån träning.
Hade kunnat stannat på spanskan.
 Hade kunnat stannat hos Rasmus en stund.


Det var nog allt för idag.
Take care.








Måndag

Måndag, inte den roligaste dagen på veckan. Det har jag förmodligen sagt förr. Man vaknar kl 7 när klockan ringer och är skittrött. Vill sova i minst 3 timmar till, har ingen lust att gå till skolan och somnar om en halv timme. Vaknar igen, måste kliva upp, allt känns tungt. Men tillslut släppar man sig upp ur sängen samtidigt som man känner sig som en zombie. Tar på sig det första man ser och äter en tugga av mackan, sedan pallar man sig iväg till bussen. Halv sover på bussen, blir irreterad på att man aldrig lägger sig i tid på kvällarna och blir sur på sig själv. Kommer till skolan och går fortfarande som en zombie. Blir depprimerad att man har en hel skoldag framför sig, ända från 9 till 4. Men sen när man träffar alla goa kompisar så blir humöret genast bättre!

Det är nog en typisk måndag morgon för mig. Jag måste lära mig att jag ska lägga mig i tid på söndagskvällarna. Så att jag är lite piggare på mornarna. Kommer förmodligen inte gå så bra, men jag ska försöka skärpa mig.

Ja, och sen då skolan.
Första timmen: Samhällskunskap
Skulle läsa massa sidor om Lag och rätt. Det gick bra eftersom jag halv sov. Ett plus är ju att Lasse har rättat våra prov som vi gjorde för typ 10 veckor sen. Men va fan, skönt att vi har det så slappt om vi har i vår klass. Skulle inte palla att plugga 24/7
Andra timmen: Svenska
Romersk antik, tror jag det heter. På nått underligt sätt så tycker jag att det är lite intressant. Fast jag är ju lite snurrig, idag kunde jag inte lärarens namn. Haha. typ " Öhhh, vad heter hon? Just de, Sara". Tur att hon inte hörde det.
Sen blev det lunch, Köttsoppa, jag som var sugen på nått gott. Fia och Kernie glodde på utbyteselever. Italienare och fransmän, tror att de tände till lite. höhö.
Trejde timmen: Engelska
Chon (eller vad hon heter?) snacka om Kina. Sen spela vi spel. Det var någon som knackade på min rygg (trodde det var Anders) Blev irreterad och sa: " Vem fan är det som vill mej något?", sen vände jag mej om och då såg jag att det var vår lärare! Hahahaha. Pinsamt värre! Jag är ju trevlig mot mina lärare. Nu sänkte jag mitt betyg från G- till IG.
Fjärde timmen: Spanska
Bosse gick igenom nått, hörövningar, fatta nada = spel på mobilen.
Femte (äntligen) sista timmen: Datakunskap
trevligt det, PowerPoint. Ritade giraffer på paint! (ingen vet vad jag lider av)

Åkte hem, mina byxor som jag bytt två gånger pga de varit sönder, fick jag tillbaka pengarna för + 150 spänn på Gina! Det var najs det! Sen bara slappa hela dagen, inga läxor, inget prov, bara slappa.

Det tråkiga är att vissa personer inte riktigt fattar något, men om personen är en idiot så förtjärnar han inte en sån superduper tjej som du! Du är värd någon som tar hand om dig bättre. Som inte blir sur när han får oväntat besök!

Nu orkar jag inte skriva mer, ni orkar förmodligen inte läsa mer heller.
Så vi hörs!

Ett tips från mig: Är någon dum mot dej, spotta på han!

p.s Rasmus, jag är så glad att jag har dej! Du betyder allt för mig! ♥

Söndag

Jaha, nu har den här helgen gått också! Suck, tiden går så fort!

I helgen har jag varit med Rasmus ! :) Det har varit jätte mysigt! Synd att tiden går så fort, för att imorron är det skola igen! Det blir jobbigt att kliva upp imorron, orkar inte gå till skolan. Men snart, snart så är det lov! Eller ja om några veckor! Men det går nog fort hoppas jag!

Snart så är det engelska nationella, jag som är så kass på engelska! Men jag får hoppas att jag grejar det ändå. Annars får jag väl skylla allt på vår lärare, eftersom jag inte har lärt mej ett enda ord i år! (okej, kanske några) Fast allra värst blir nog spanska nationella! Aja, jag vill inte börja oroa mej redan. Då blir det bara jobbigare. Ska försöka tänka positvit så kanske det blir bättre!

Det var som en mardröm, det var slutet på allt. Jag såg slutet på det allra finaste som finns. Men jag vaknade upp och insåg att det bara var en dröm. Jag kunde inte andas, jag kunde inte leva. Det var den värsta dröm jag haft. Men det var bara en dröm, som aldrig kommer att bli sann. Det är bara vi två och nu ser jag inget slut på det vi har tillsammans!

Nu ska jag nog dra mej till min säng och sova. Fan, jag älskar att sova! Hoppas bara att jag kan somna nu. Tror att det går bättre idag!

Vi hörs!

Pusshej

"Don't think about yesterday, don't worry for tomorrow, just live for today"




Ledig dag

Jag ska försöka skriva här oftare faktiskt, vet inte riktigt om vad men nått blir det nog.

Idag har vi varit ledig eller rättare sagt har vi haft dagsverket. Jag trodde att det här skulle vara en skön dag men nejdå. Jag har haft ont i huvudet nästan hela dagen! Igår gick jag och la mig kl 12 för att jag hade så in i helvete huvudvärk och imorse vaknade jag halv 2, sov ca 14 timmar ! Så länge har jag nog aldrig sovit, det är nog inte så bra att sova så länge, men jag kände mej så hängig! Jag hoppas inte att jag börjar bli sjuk, men förmodligen är det nog det ändå! Jag börjar även få ont i halsen! Blir säkert riktigt sjuk i helgen, bara för att det är helg! Det skulle vara så typsikt!

Har nästan inte fått nån sömn alls den här veckan, har inte kunnat somna för att jag har legat och tänkt på allt mellan himmel och jord! En natt tänkte jag på hur mycket jag egentligen saknar friidrotten. Kom fram till att det var faktiskt väldigt kul. Jag saknar inte just att hoppa längd, springa eller vad jag brukade göra, men just själva träningarna och allt runt omkring. Jag insåg hur bra träningar det var, jag var mycket starkare och snabbare när jag tränade friidrott. Jag har tappat skit mycket sedan jag slutade med friidrotten. Nu är det lite sent att börja igen, för jag vill inte börja tävla igen, men jag har nog inte tid ändå. Jag får väl kanske börja gymma eller nått istället! Men det var en bra tid (fast det är bättre nu) så saknar man det lite grann!

och idag missade jag fotbollsträningen också! Den skulle varit nu, men jag är inte där. Har för ont i huvudet för att kunna träna! Snart börjar säsongen också, undra hur det går? Det kan ju inte bli den bästa eftersom vi har så lite folk!

Ibland vill man bara spola tillbaka tiden och rätta till sina misstag. Misstag som man blir påmind om varje dag. Man undrar hur det hade varit om det inte hade hänt, om det vore annorlunda eller om det var meningen att det skulle bli så?

Imorron är det fredag och jag har bara en lektion! Jippi! Sen på kvällen så ska jag vara med Rasmus! :)

Jag hoppas att det blir en bra dag imorron och att jag mår bättre!

Puss och Kram

Emelie Strömgren




RSS 2.0