Plugg, plugg, plugg

Tjena!

Ja då var man äntligen färdig med filmanalysen! Skönt är det! Jag har bara försökt gjort klar den sen i tisdags, och idag lyckades jag ! Haha, fast jag får väl skylla mig själv eftersom att jag är så dum och inte jobbar när jag är i skolan på lektion. Näe, det finns viktigare saker att göra här i livet ! haha, fast som vadå? Jag sitter ju bara vid datorn och inte gör nått. Nej, nu ska det bli mindre tid framför datorn, det ska jag lova mig själv! (kommer förmodligen inte gå så bra, men aja!)

Ingen träning blev det heller, tråkigt! Fast det var egentligen skulle det varit bra för mig, för då skulle jag ha haft mer tid på mej att göra klar svenskan på. Men nejdå! Jag gör andra saker istället, duschar, städar, läser Harry Potter och sitter framför datorn. ( Undrar hur det gick på dataprovet föressten? Inte så bra tror jag ) Fast jag hade hellre velat tränat istället, det är roligare ! : ) För jag missar kanske träningen på lördag, för att jag måste kanske sälja Luciahelveteslotter istället!

Det känns konstigt nog bra att det snöar, vet inte varför men jag har ju alltid hatat snö! Nu känns det bara mysigt och det känns som om julen snart blir här ! Hoppas att det blir en bra och rolig jul i år! Förra året var inte lika kul som det brukar! Julen känns bara tråkigare och tråkigare på senare år! Man kanske börjar bli gammal, men allt vara så kul när man var liten. Vill nästan tillbaka till den tiden, fast det är ganska bra nu också!

Hoppas att det blir en trevlig, mysig och rolig helg i alle fall, för veckan har inte varit så rolig ! Men det blir nog en bra helg tror jag ! : )

Ojdå, nu är klockan snart 12! Det är nog bäst att jag försöker få min skönhetssömn ( fast det är ingen idé, för så mycket som jag sover borde jag vara världens vackraste. Det är jag verkligen långt ifrån att vara )

Ska nog läsa Harry Potter också innan jag lägger mig! (okej, jag vet att jag är nörd) Asså det måste seriöst vara de bästa böckerna på hela jordklotet! Man kan inte sluta läsa!

Men, aja! Gonatt med er alla ! (kan tänka mej att det är många som läser)

Puss och Kram
 
Emelie Veronica Kristina Strömgren



Jag hann före dig, Fia !

Nu är det ju så här att jag hann före dig att skriva till dej på msn idag ! Så är det! Slut punkt !

Idag har det varit en ganska bra dag! Inget deppande idag iaf !:) Fast det kanske är för att jag är glad och tänker på dig ! :)  Imorron har jag spanska-prov och jag har inte börjat plugga än ! Men konstigt nog har jag ingen panik, känns som att det finns viktigare saker!

Idag har jag även varit på kör-träning för lucia! Det gick ju som det gick ! Haha, ni som hört mig sjunga fattar hur det lät xD haha!

Men ha det bra så länge så syns vi snart igen !

Puss och Kram

Emelie Strömgren

<3 Rasmus :)

Hej hej!

Ja, nu har även jag skapat en blogg.
Så nu kan du och jag Fia bli bloggnördar ! :)

Vi hörs !
Puss och Kram
Emelie Strömgren


RSS 2.0