Torsdag

Idag var det sista dagen med Sp07b, sorgligt men sant så kommer klassen att splittras! Fy fan, jag vill inte.

Imorn blir vår sista dag tillsammans som klass, skulle inte bli förvånad om jag kommer att gråta någon tår. Det har varit ett så roligt år med klassen och tycker att klassen inte kunde bli mycket bättre än så här! Vi har haft det kul tillsammas. Usch, jag hatar det här med avslutningar. Visst är det kul att det är sommarlov, men jag tänker mest på det negativa. Har varit lite depprimerad idag. Hade ju våra sista lektioner tillsammans, engelska och idrott. Ska försöka tänka positvit men det är svårt för vi har haft det så bra tillsammas.
Det är ju otroligt hur tiden går snabbt, har ju redan gått första året på gymnasiet. Om tiden fortsätter gå så här snabbt, så sitter jag väl på ålderdomshemmet inom en kvart. hehe, närå skoja bara. Men tiden går ju fort när man har roligt.
Jag tror inte att min klass nästa år kommer att bli lika bra. Men man får hoppas på det bästa.

 Pegge och skrakan tog sig en sista tur på jambo igår. I'm gonna miss you so much!

 Nästa år blir man utan dessa två! Tråkigt kommer det att bli!

Imorn blir det skolavslutning, eller vad man ska kalla det. Ska till skolan och träffas och fika iaf. Hoppas att det inte blir regn, men det tror jag att det blir. Så att det inte regnar på min nya, fina klänning. Köpte en klänning på Gina tricot i måndags och jag tycker att den är så fin! Känns som om jag kommer att vara "overdressed" eller vad man ska kalla det. Men men, kanske är det bara jag som tycker att den är fin. Hehe. Här är en bild på den iaf!

Säg vad ni vill men jag älskar den!


 




Nu ska jag dra mig till min säng och sova.
Pussokram
/ Emelie Strömgren


 






 


Onsdag

Har inte suttit vid datorn på ett tag nu, därför har det inte blivit något bloggandet.

Skön vecka har det iaf varit! Sol, bad och skratt hela helgen! Allt är så bra just nu :)

I helgen var vi på maln med klassen, sol och bad på dagen o tältning för vissa (drog och "toffla" istället) Det var trevligt och mysigt. Jag kommer att sakna alla som jag inte kommer att gå med nästa år! Kommer bli tomt utan er! Men sånt är livet, det är bara att bita ihop. Vi har haft många roliga stunder tillsammans iaf! Tack för den här tiden med er! SP07B<3

Sp07b


Idag har jag varit och serverat på årets 9:ors avslutnings middag. Det var mycket roligare än vad jag trodde! Roligt att träffa några gamla klasskompisar också. Tänkte tillbaka på tiden vi hade i 9:an, vår avslutning och avslutnings middag. Det är otroligt hur fort det här året har gått. Tyckte att det var igår som vi slutade 9:an. Saknar faktist 9:an lite grann, det var ett sjukt roligt år. Men allt har ett slut, tyvärr.
I år har jag iaf fått lärt känna många nya människor och testat på nya saker. Det har varit ett jätteroligt år det här också!
FlickornaKillarna
Bilder från vår avslutningsmiddag och årets 9:or!


Nu ska mamma färga håret på mig, får väl se hur det blir! (hon brukar ju missa några fläckar här o där)

Ha det bra!
Pusshejs.

Avslutar med en bild på sötnosen!
I'm in heaven ;)







Tisdag

Nu har den kommit... SOMMAREN!

Det är så härligt väder ute så man kan ju inte annat än vara glad!

Nu är det slut med alla prov och inlämningar för i år, så skönt! Nu är det lov! Idag hade vi spanska nationella, gick dåligt, skit i samma för jag är inte bättre på spanska. Får hoppas att jag lyckades få ett VG i slutbetyg, men det gör inget om jag får ett G heller. Dessutom vet jag att jag fick VG i både engelska och svenska! Supernöjd är jag iaf. Slut snackat om skolan nu, för nu är det i stort sett sommarlov!

Skön helg har det varit också! I lördags var vi hos Kernie och stekte vid solen! Riktigt trevligt och skönt var det. Fick faktiskt lite färg på mig. Ska nog kanske dit på torsdag också! Sen på kvällen va det middag hos Fisen, det var också trevligt såklart! Gött och roligt hade vi iaf! Mycket mysig dag blev det!
Sen på söndagen så var jag först på gå-bingo ;) jag vann faktiskt. Efter det kom Rasmus en sväng och vi myste i solen en stund. Övningskörde till Hudik gick inte så bra eftersom Rasmus satt i baksättet. Haha. Har nog aldrig fått så många motorstopp nån gång. Men sen när vi släppt av honom så gick det mycket bättre!

På lördag blir det tältning på maln med klassen, det ska bli mys! Nästa år blir det en ny klass, lite tråkigt men det blir nog bra hoppas jag. Men först väntar ett sommarlov som ska bli det bästa någonsin!

Njut av bilderna!

 


Tack och hej leverpastej!





RSS 2.0