Tisdag

Sex and the city är bäst! Har snart sett klart alla 6 säsonger och de är mina nya idoler! Ville bara säga det.


image8




Tisdag

Fy fan för myggbett säger jag bara. Har fått ett antal (1000 känns de som) i helgen. Har kliat sönder alla, men de känns som de sprider sig på nått underligt sätt! Kan de göra de?

Hade mattenationella idag, sista delen. Gick nog ganska bra. Satt mest och oroa mig för att Rasmus inte kunde frågorna. Ett tag tänkte ja ta upp mobilen och sms några svar. Men insåg snart att de vore nog dumt, eftersom han förmodligen inte skulle kolla smset förrän efter provet.

Jag har insett en sak nu, eller jag har tänkt de länge, att vi människor älskar att klaga på allt och alla. Vi är fan aldrig nöjd med nått. Om vi inte klagar på oss själva så klagar vi på andra. Ibland kan jag vara värst av alla. Vissa dagar kan jag bara vara så irreterad på allt och jag bara vill åka hem och lägga mig i sängen och sova i flera år. Såna dagar borde inte finnas.
Asså, kan vi aldrig inse hur bra vi egentligen har det?

Jag är nöjd med mig själv. Visst, de finns vissa saker jag skulle vilja ändra.
Jag är glad att jag har det jag har, de finns alltid någon som ser sämre ut brukar jag tänka nuförtiden.

Just nu tror jag att min bästa tid är nu. Att jag har allt jag vill ha. Dessa dagar är jag så lycklig. Det beror nog på alla underbara människor jag har omkring mig. Jag är så glad att jag har er allihopa. Tack för att ni finns! ♥

Nu när jag läser igenom de jag skrivit i inser jag att detta inlägg blev ett klageri (som vanligt). Men som sagt vi älskar att klaga. Ska iaf försöka minska ner på klagandet. Om de nu går.

De var att för idag.
Gonatt.
 




Onsdag

Snart är det helg igen! Jag lever för helgerna! Tycker att skolan är så tråkig, tur att man har sina kompisar där annars vore det inte värt att gå dit..
Men snart är det lov! Typ mindre än 6 veckor kvar!

Fan jag borde sova, är astrött! Har sovmorgon till 11 imorn!

Idag vare nationella, bryr mig faktiskt inte hur det gick. Jag klara mig nog. Förmodligen.
Annars var väl allt som vanligt i skolan. Gör inte ett piss. Fast jag ska inte klaga. Nästa år kommer jag säkert bara ha tid att plugga. Jag kommer inte ha någon tid över. Eftersom jag valde så "pluggiga" ämnen/val/inrikting. Juridik + globalt liv. Om jag nu kan ha mitt i-val. Annars vet jag inte vad jag gör, eftersom jag inte vill ha något annat.

Usch, får ju rysningar när jag tänker på nästa år. Jag kommer bara att få plugga hela jävla tiden. Fan, hur ska det gå? Jag som har haft ett så slappt år det här året. Typ inte gjort nått på lektionerna. Suck. Vill inte börja tänka på nästa år. Jag får ju en ny klass också. Hoppas att den blir grym. Vår klass nu är grym, men kanske kan den bli bättre.
Helvete, inser hur mycket jag kommer sakna Fia :( Har gått med dej nu i 11 år snart! Kommer bli grymt tomt utan dig! Vem ska då klaga på mig? Vem ska bli irreterad på mig som du brukar bli? Det kommer att bli tomt.
Kommer att sakna Elin och alla de andra också! Tur är det att jag har Kärnis kvar! Alva också förstårs. Vi tre ska ju bli "mean girls" gänget. Haha. 

Äsch, va fan! Inte ska man sitta och grubbla om nästa år nu. Det är jobbigt nog att tänka en vecka framåt. Eller ja, ibland är det de. Inte just nu. För nästa vecka (fredag) har jag och Rasmus varit tillsammans i ett halv år! Tiden har gått riktigt fort! Fast 6 månader är ju ingen lång tid egentligen. Inte om man jämför med hur gammal morsan är. (Hon fyller faktiskt 35år på lördag). Då går det typ 70 st halv år på det. Då är det 1 / 70  ;) Hehe, då är det inte så mycket!

Nu ska jag dra mig till min säng och sussa.
Krama kuddfan ;)





Måndag

Idag känns det som om det är söndag. Jag tror att det är söndag, helt säker på det. Kan bero på att jag inte gjort ett jävla piss idag. Dan bara flög iväg. Det var studie-dag idag och jag sov väl till 12 eller 1. Blir alltid lika glad när jag vaknar upp och du ligger vid min sida älskling! Det är så underbart!

Kom nyss hem från träningen och nu sitter jag och väntar på att jag ska få nå varmvatten. Fitthelvetesjävlapannanärcpju!
Får väl vänta natt och dag!

Har varit ledig nu sen i onsdag, det har varit skööööönt! Spenderat massa tid med min sötnos!

Nu har jag haft engelska nationella, vi får väl se hur det gick! Nu väntar mattenationella på onsdag.

Men nu orkar jag inte mer.
Pusshej
*Emelie S




RSS 2.0